Web
Analytics

AFDI Movie Ads in Leading Dutch Newspaper

22

Trouw is a Dutch daily newspaper:

Quick note: Tech giants are shutting us down. You know this. Twitter, LinkedIn, Google Adsense, Pinterest permanently banned us. Facebook, Google search et al have shadow-banned, suspended and deleted us from your news feeds. They are disappearing us. But we are here. We will not waver. We will not tire. We will not falter, and we will not fail. Freedom will prevail.

Subscribe to Geller Report newsletter here — it’s free and it’s critical NOW when informed decision making and opinion is essential to America's survival. Share our posts on your social channels and with your email contacts. Fight the great fight.

Follow me on Gettr. I am there, click here. It's open and free.

Remember, YOU make the work possible. If you can, please contribute to Geller Report.

Anti-islam-activiste bedankt moslimgroep: dankzij hen mag ze reclame maken voor haar film

By Romana Abels, Trouw

Dankzij een moslimgroep kan de Amerikaanse vriendin van Geert Wilders in New York reclame maken voor haar film over de Nederlandse islamcritici Theo van Gogh, Ayaan Hirsi Ali en Geert Wilders.

De film, waarvan de titel verwijst naar de laatste woorden van Theo van Gogh, heet; ‘Can’t we talk about this?’. De woorden: ‘Kunnen we er niet over praten?’, zouden de laatste woorden van Van Gogh zijn geweest op 2 november 2004, toen hij in Amsterdam door een moslimfanaticus werd vermoord.

In de film van Geller zijn interviews te zien met onder meer de Nederlandse politicus Geert Wilders en de voormalig Nederlandse politica Ayaan Hirsi Ali. Pamela Geller, die in Amerika een felle strijd voert tegen de politieke islam is al jaren ideologisch bevriend met Geert Wilders. Wilders hield bijvoorbeeld een toespraak bij een door Geller georganiseerd protest in New York op 11 september 2010, de dag dat zich negen jaar eerder twee burgervliegtuigen in de Twin Towers boorden. Wilders en Geller protesteerden toen tegen een moskee die in de buurt van Ground Zero zou worden gebouwd.

Pamela Geller is al jaren verwikkeld in een felle strijd met het metrobedrijf van New York. Zij wil graag op bussen en in metrogangen advertenties plaatsen voor haar anti-islamboodschap, maar die worden keer op keer geweigerd. Ze ging er een aantal keer om naar de rechter, maar het uiteindelijke resultaat was dat de metrobazen in 2015 een algemeen verbod op politieke boodschappen instelden.

Protest van moslimsorganisatie

Maar deze week kan Geller toch reclame maken voor haar nieuwe film, die later deze week op Vimeo zal verschijnen. Dat komt doordat de metro-autoriteiten hun verbod op politieke films moesten herzien nadat een moslimorganisatie daartegen had geprotesteerd.

De uitspraak waardoor Geller nu wel kan adverteren stamt al uit 2015, toen een groep komieken groen licht kreeg om zijn relativerende boodschappen over moslims op te hangen. Advertenties als : ‘de waarheid over moslims: ze hebben geweldige recepten voor omelet’ mochten na een aanvankelijke weigering toch verschijnen.

Gisteren bedankte Pamela Geller deze moslims op Twitter. Ook op de rechtse website Breitbart.com schreef ze een bijdrage waarin ze hen opgetogen bedankt. “Omdat zij met succes wisten te claimen dat hun film niet politiek was, is de mijne dat ook niet. Ik kan alleen maar thank you zeggen.”

Haar nieuwe film is naar verwachting overigens niet minder kritisch op de islam.

Have a tip we should know? Your anonymity is NEVER compromised. Email tips@thegellerreport.com

The Truth Must be Told

Your contribution supports independent journalism

Please take a moment to consider this. Now, more than ever, people are reading Geller Report for news they won't get anywhere else. But advertising revenues have all but disappeared. Google Adsense is the online advertising monopoly and they have banned us. Social media giants like Facebook and Twitter have blocked and shadow-banned our accounts. But we won't put up a paywall. Because never has the free world needed independent journalism more.

Everyone who reads our reporting knows the Geller Report covers the news the media won't. We cannot do our ground-breaking report without your support. We must continue to report on the global jihad and the left's war on freedom. Our readers’ contributions make that possible.

Geller Report's independent, investigative journalism takes a lot of time, money and hard work to produce. But we do it because we believe our work is critical in the fight for freedom and because it is your fight, too.

Please contribute here.

or

Make a monthly commitment to support The Geller Report – choose the option that suits you best.

Pin It on Pinterest